Možnosti plačevanja

Vaše ortodontsko zdravljenje bo od trenutka, ko boste vstopili v našo ordinacijo, potekalo na transparenten način. Tako boste že ob prvem obisku prejeli predračun, ki bo pripravljen glede na izbran način prihajajočega zdravljenja. Predstavili vam bomo tudi možnosti obročnega plačevanja, ki ga omogočamo našim pacientom.

Obročno odplačevanje

Polovico stroška zdravljenja poravnate ob namestitvi izbranega zobnega aparata (po dogovoru in glede na vaše plačilne zmožnosti se lahko prvi obrok razdeli na več obrokov).

Drugo polovico stroškov zdravljenja vam razdelimo na 10 oziroma 13 obrokov, če ste za zdravljenje izbrali ligvalni zobni aparat ali invisalign.

Ob koncu zdravljenja poravnate še strošek retencijske folije in zaključnega pregleda.

Plačila na obroke z odloženim plačilom

Pacientom omogočamo tudi plačevanje z večino večjih kartic, ki vam omogočajo odloženo plačevanje (Mastercard, Visa, Karanta). Odplačevanje lahko razdelite na daljše obdobje.

1,2,3
kredit

1, 2, 3 kredit našim pacientom omogoča plačila na več obrokov ne glede na to, pri kateri banki imate odprt svoj transakcijski račun.

Odobritev kredita uredimo pri nas in zanj ne bo potreben obisk vaše banke, plačevanje pa se uredi s SEPA direktno obremenitvijo iz osebnega računa.

Vnaprej se določi tudi fiksno obrestno mero, ki je odvisna od trajanja kredita. Več o 1, 2, 3 kreditu si lahko preberete tukaj.

Več informacij o možnostih plačevanja

Kontaktirajte nas