Prvi virtualni ortodontski posvet na daljavo s SmileMate

Sledenje načelu ostani zdrav, ostani doma in po priporočilih strokovnih institucije je tudi naša ordinacija orto mg v času pandemije Covid 19 zaprla svoja vrata. Zato bi vam radi predstavili možnost ortodontskega pregleda na daljavo s pomočjo aplikacije, ki smo jo pred kratkim uvedli v naši ordinaciji. To je aplikacija SmileMate, kjer z uporabo vašega pametnega telefona in naše programske opreme lahko opravimo virtualni posvet.

Kako deluje?

Postopek je zelo preprost in ne zahteva veliko vašega časa: izpolnite obrazec, ogledate si predstavitveni video, si po navodilih poslikate zobe in nato slike delite z nami. Mi pa vam s pomočjo programske opreme in umetne inteligence pripravimo poročilo oziroma izvid, ki vam ga posredujemo na vaš elektronski naslov. Na vašo željo vas lahko tudi pokličemo in vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede ortodontskega zdravljenja in okvirnih stroškov povezanih s tem.

Pojdi na obrazec za brezplačni virtualni posvet

Zakaj SmileMate aplikacija?

  • V obdobju epidemije, ko so zobozdravstvene ordinacije zaprte, nam to omogoča opraviti prvi pregled in posvet na daljavo.
  • Uporaba umetne inteligence pri diagnostiki.
  • Bolj usmerjen in ciljan pregled, ko boste prišli v našo ordinacijo, ker že imamo predstavo o vaši težavo oziroma stanju.
  • Podamo oceno o potrebnosti zdravljenja.
  • Predstavimo vam okvirne stroške ortodontskega zdravljenja.

Pojdi na obrazec za brezplačni virtualni posvet