Zakaj mi

V Orto MG ste pacienti na prvem mestu. Zagotavljamo vam najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja, vse potrebne korake do vašega novega nasmeha pa boste opravili na enem mestu in tako prihranili čas. Vaše zdravljenje bo nenehno pod strokovnim nadzorom našega ortodonta Gregorja Možeta in njegove visoko usposobljene ekipe, s katero bo skrbel, da bo pot do novega in zdravega nasmeha za vas čim hitrejša in čim bolj udobna.

Brez čakalnih vrst

Pri nas cenimo čas naših pacientov, zato čakalnih vrst ne poznamo. Ob začetku ortodontskega zdravljenja boste skupaj z našim ortodontom dorekli potek vašega zdravljenja, vaše obiske pa bomo prilagodili vaši časovni razpoložljivosti.

Osebni pristop

Vaše ortodontsko zdravljenje bo od prvega pa vse do zadnjega obiska potekalo pod nenehnim nadzorom ortodonta Gregorja Možeta in njegove strokovne ekipe, ki bosta bdela nad vašim napredkom. Na podlagi slednjega boste določali tudi prihodnje obiske, ki jih bomo prilagodili vaši razpoložljivosti in zahtevam zdravljenja. Časovni in finančni okvir ortodontskega zdravljenja boste z našim ortodontom določili na začetku zdravljenja, ko se boste odločili za tip zobnega aparata in izbrali enega od načinov obročnega plačevanja, ki jih ponujamo našim pacientom.

Visoko usposobljen kader

Ortodontsko ordinacijo Orto MG vodi vrhunski ortodont Gregor Može, ki vsakega pacienta spremlja od začetka do konca zdravljenja. Z najsodobnejšim ortodontskim pristopom in zobnimi aparati, ki so trenutno na voljo v omejenem številu slovenskih ortodontskih ordinacij, se Orto MG postavlja ob bok primerljivim mednarodnim ordinacijam.

Široka ponudba najsodobnejših aparatov

Naši pacienti lahko izbirajo med najsodobnejšimi oblikami ortodontskega zdravljenja; od klasičnih oblik vidnejših zobnih aparatov, pa vse do očem skritih ortodontskih aparatov, kot sta invisaglin in ligvalni aparat.

Omogočamo obročno plačevanje

Lep in zdrav nasmeh je ena od prvih stvari, ki jih opazimo pri človeku. Odločitev za ortodontsko zdravljenje boste začeli z osebnim pogovorom z našim ortodontom, med katerim boste dorekli časovno in finančno najbolj optimalno pot vašega zdravljena. Naši pacienti imajo na voljo več različnih možnosti obročnega plačevanja, omogočamo pa tudi plačilo s plačilnimi karticami ali gotovino.

Ste pripravljeni na nov in zdrav nasmeh?

Rezerviraj termin