Dr. Gregor Može

"Pri ortodontskem zdravljenju je enako kot končni cilj pomemben tudi potek zdravljenja. Zato pri nas skrbimo, da bo vaše zdravljenje čim bolj udobno in prilagojeno vašemu času." - Gregor Može

Ordinacijo Orto MG vodi Gregor Može, ki je po zaključku šolanja dentalne medicine na Univerzi v Ljubljani svoje podiplomsko izobraževanje nadaljeval na King's College-u v Londonu. Po 3-letnem specialističnem in magistrskem študiju ortodontije je prejel naziv specialist čeljustne in zobne ortopedije. Po vrnitvi v Slovenijo je kot ortodont delal v več zobozdravstvenih ordinacijah. Leta 2016 je v Postojni odprl sodobni ordontski center Orto MG. Gregor Može se še vedno vrača v London, kjer sodeluje z izobraževalno-raziskovalnim centrom Cephatactics. Tam enkrat mesečno predava na izobraževanjih, ki so namenjena izpopolnjevanju na področju ortodontije.

Gregor Može je član Royal College of Surgeons of Edinburgh, American Association of Orthodontists in World Federation of Orthodontists, European Orthodontic Society.

Naša ordinacija

Orto MG je sodoben samoplačniški ortodontski center v Postojni, v katerem pacientom na enem mestu ponujamo najsodobnejše tehnike in terapije za doseganje optimalne postavitve zob.

Rentgen

V naši ordinaciji lahko opravite tudi ortopan in telerentgensko RTG slikanje zob, ki sta pomembna za pravilno načrtovanje in spremljanje poteka ortodontskega zdravljenja.

Intraoralni skener

Klasično odtiskovanje zob smo nadomestili z intraoralnim skeniranjem, s pomočjo katerega ustvarimo 3D digitalne modele vaših zob. Proces skeniranja je za pacienta prijetnejši od klasičnih načinov odtiskovanja, hkrati pa nam digitalni modeli omogočajo natančnejše načrtovanje ortodontskega zdravljenja in simulacijo vašega končnega stanja.

3D printer

S 3D printerjem lahko 3D digitalne modele natisnemo v fizično obliko. Natisnjeni modeli nam omogočajo izdelavo retencijskih folij, ki jih boste nosili po zaključku zdravljenja, in "alignerjev," s pomočjo katerih lahko dosegamo določene premike zob.

Sodobni zobni aparati

Pacientom omogočamo izbiro med najsodobnejšimi zobnimi aparati, kot so skriti ali lingvalni aparat, folije invisalign, orthocaps in prepoznavne kovinske ali bele zvezdice.

Ste pripravljeni na nov in zdrav nasmeh?

Rezerviraj termin